KURSLEDARE


Vi driver tillsammans Even Steven Agenturer sedan 2015 och är en kreativ inredningsduo med vår bas på Kvarnholmen utanför Stockholm.


Här är vårt tillhåll en 95 kvm nybyggd lokal med 4,5m i takhöjd. I lokalen har vi ett stort rekvisitalager med möbler, textilier, lampor och andra inredningsdetaljer. I denna lokal  bedriver vi även kursverksamhet samt studio. Se bilder och läs mer här.Sofia Andrén har arbetat med framgångsrika kundupplevelser i 20 år och har erfarenhet av att fungera som en kreativ kraft åt kunder. Hon arbetar med uppdrag som sträcker sig från windowdisplays och butiksmiljöer, till koncept- och centrumutveckling, mässmontrar och showrooms.


Therése Nyström arbetade under flera år som frilansande inredningsstylist inom homestylingbranschen, som hon halkade in på efter en utbildning till Visual Merchendiser. Idag arbetar hon med uppdrag som sträcker sig från windowdisplays och butiksmiljöer, till koncept- och centrumutveckling, mässmontrar och showrooms.Kvarnholmen ligger ca. 10 minuter från Slussen och hit kan du ta sig lätt med både buss, båt och bil.


Ett snabbt sätt att ta sig till Kvarnholmen är med buss 402 från Slussen. Turen avgår varje kvart åt vardera håll. Vid Henriksdal ansluter busslinjer till och från Värmdö och Nacka.


SL:s pendelbåtar går från Kvarnholmen till Stockholm city, Nacka, Frihamnen och Lidingö. Med Sjövägen (linje 80) tar det 20 min till Nybrokajen.


Till Kvarnholmen tar du dig även enkelt med bil och det finns gratis besöksparkering längs med Mjölnarvägen på Kvarnholmens norra kaj.Copyright @ All Rights Reserved by Even Steven Agenturer / Big Bad Wolf AB