INREDNING

INREDNING, DISTANS


I denna online kurs kan du fördjupa dig inredningens olika delar och du varvar teori med egna case och workshops där du får sätta dina nya kunskaper på prov. Kursupplägget är brett och berör många delar i ämnet inredning. Kursen vänder sig till dig som vill inreda med samma knowhow och knep som proffsen och få ökad förståelsen för olika inredningsstilar och kunskap kring inredningens betydelse för hemmet idag. Du lär dig genom övningar och digitala ritprogram och moodboards att kunna sätta dina ideer och designs på pränt, och sätter ihop case för att lyckas med att möta en kund. Du får ökad förståelsen för olika inredningsstilar och kunskap kring formgivningens betydelse för bra bostadsinredning och du lär dig hur bostaden har gått från att vara en statisk plats till att vara den rörliga och emotionella platsen som den är idag. Vi har gått från att bygga bo till att skapa en plats som rör sig i takt med den person som bor där.

Du lär dig inredningstekniker, möbleringsplaner, färglära, ljussättning, stilguider samt mycket mer för att bli bra på att skapa inredningar som ger en wow-känsla.


KURSUPPLÄGG


Studera på distans i dín egen takt

Allt material du behöver ingår i kursen

Kursstarter löpande

Estimerad studietid 4 veckorKURSPLAN


Inredning

  -möbleringsplaner

  -rumslighet och möblering

  -negative space och vinklar

  -digitala verktyg, Floorplanner

  -designhistoria

  -färglära

  -materiallära

  -stilguider


Digitala verktyg

  -hur vi ritar upp möbleringar digitalt

  -presentationsverktyg

  -moodboards


Företagande

  -att arbeta som inredningskonsult

  -Sociala medier och content

  -moodboards

  -digitala verktyg

  -offerter och kunderGlobala inredningstrender 2020


Egna case och workshopsPRIS

3.500:-


Faktura skickas på mail vid anmälan. Efter erhållen betalning skickas inlogg till din personliga kurssida och studierna kan påbörjas.KURSMATERIAL


Allt kursmaterial tillhandahålls på din kurssida. Det är digitala dokument som även kan skrivas ut efter behov. Du lär dig även digitala verktyg som till exempel Floorplanner och ett verktyg för att skapa digitala moodboards samt ett verktyg för designmanagment. Allt kursmaterial är unikt sammansatt av oss för våra kurser och har en pedagogisk ordningsföljd så du kan tillhandahålla dig dina nya kunskaper på ett logiskt och strategiskt vis. Under hela kursen får du också löpande uppdrag och case att lösa för att prova dina nya kunskaper.

Titta här nedan på utdrag från delar av några kapitel i kursmaterialet. Klicka på bilderna för att se bilden i större format.

Utdrag från Globala trender 2020

Utdrag från Företagande

Utdrag från Bildkomposition

Even Steven Education / Even Steven Agenturer

-Inredningskurser på distans-


Stig Lindbergs gata 21, Stockholm

Big Bad Wolf AB